top of page
aalto

Sailmate Nova on talvella 2023 julkaistu uuden sukupolven versio Sailmate-sovelluksesta. Sailmate Nova tulee aikanaan korvaamaan nykyisen Sailmate -version. Siirtymäkauden aikana käytettävissäsi on kaksi Sailmate-sovellusta: Uusi Sailmate Nova sekä tuttu nykyinen Sailmate. Voit halutessasi käyttää molempia sovelluksia rinnakkain tai siirtyä kokonaan Novan käyttäjäksi. Sailmate-tiliisi tallennetut reitit ja kohteet löytyvät myös uudesta Sailmate Novasta.
 

Mitä uutta Sailmate Novassa on?

Sailmaten ulkoasua ja käyttöliittymää on muutettu selkeämmäksi. Nova on rakennettu uudelle tekniselle alustalle, joka parantaa käyttökokemusta ja mahdollistaa entistä laajemmat jatkokehitysmahdollisuudet meille kehittäjille. 


Näiden etujen lisäksi uutena ominaisuutena Novan käyttäjillä on mahdollisuus suunnitella veneilyreittejä suoraan sovelluksessa. Aiemmin reittien suunnittelu oli mahdollista vain nettiselaimessa. Reittien suunnittelu ja hallinnointi helpottuu, kun sen voi nyt tehdä suoraan sovelluksessa. Voit esimerkiksi vesillä ollessa nopeasti tarkastaa vaihtoehtoisia reittejä automaattireitityksen avulla. Reittilaskenta huomioi asettamasi keskinopeuden ja arvioi ajoajan, joten voit matkasuunnitelmien muuttuessa muokata ennakkoon suunnittelemaasi reittiä kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.
 

Kannattaako ottaa käyttöön Sailmate Nova?

Riippumatta siitä, oletko aiemmin käyttänyt Sailmatea, voit nyt helposti aloittaa Sailmate Novan käytön. Mikäli sinulla on jo Sailmate-tili, tallentamasi Sailmaten kohde- ja reittitiedot ovat käytettävissäsi myös uudessa sovelluksessa. Kevään 2023 ajan tarjoamme kaikille Sailmate Novan käyttäjille Premium-ominaisuudet veloituksetta, joten nyt on hyvä hetki ottaa uusi Sailmate käyttöön, olit sitten uusi tai nykyinen asiakkaamme. Tuki- ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelumme auttaa sinua osoitteessa tuki@nautics.fi

Pidän nykyisestä Sailmatesta. Mitä sille tapahtuu?

Sailmaten aiempi versio jää erillisenä sovelluksena palvelemaan veneilijöitä nykymuodossaan, eikä siihen suunnitella uusien ominaisuuksien rakentamista. Molempia Sailmate-sovelluksia on mahdollista siirtymäkauden ajan käyttää rinnakkain, samalla Sailmate-tilillä. Lisäämäsi reitit ja kohteet tallentuvat Sailmate-tiliisi, riippumatta siitä teitkö tallentamisen uudella vai vanhalla sovelluksella. Voit siis jatkaa Sailmaten vanhan version käyttämistä entiseen tapaan, mutta kannustamme kaikkia tutustumaan uuteen versioon. Ilmoitamme erikseen kun vanhan sovelluksen tuki lopetetaan.

Lataa Sailmate Nova alla olevista linkeistä:

Sailmate Nova

download (7).png
download (8).png
bottom of page