top of page
aalto

Nautics Sailmate Nova on uuden sukupolven versio Sailmate-sovelluksesta. Siirtymäkauden aikana käytettävissäsi on kaksi Nautics Sailmate-sovellusta: Uusi Sailmate Nova sekä tuttu Sailmate Classic. Voit halutessasi käyttää molempia sovelluksia rinnakkain tai siirtyä kokonaan Novan käyttäjäksi. Sailmate-tiliisi tallennetut reitit ja kohteet näkyvät  molemmissa sovelluksissa. Löydät sovellukset sovelluskaupasta hakemalla "Nautics Sailmate".
 

Mitä uutta Sailmate Novassa on?

Sailmaten ulkoasua ja käyttöliittymää on muutettu selkeämmäksi. Nova on rakennettu uudelle tekniselle alustalle, joka parantaa käyttökokemusta ja mahdollistaa entistä laajemmat jatkokehitysmahdollisuudet meille kehittäjille. 


Näiden etujen lisäksi uutena ominaisuutena Novan käyttäjillä on mahdollisuus suunnitella veneilyreittejä suoraan sovelluksessa. Aiemmin reittien suunnittelu oli mahdollista vain nettiselaimessa. Reittien suunnittelu ja hallinnointi helpottuu, kun sen voi nyt tehdä suoraan sovelluksessa. Voit esimerkiksi vesillä ollessa nopeasti tarkastaa vaihtoehtoisia reittejä automaattireitityksen avulla. Reittilaskenta huomioi asettamasi keskinopeuden ja arvioi ajoajan, joten voit matkasuunnitelmien muuttuessa muokata ennakkoon suunnittelemaasi reittiä kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.
 

Kannattaako ottaa käyttöön Sailmate Nova?

Riippumatta siitä, oletko aiemmin käyttänyt Sailmatea, voit nyt helposti aloittaa Sailmate Novan käytön. Mikäli sinulla on jo Sailmate-tili, tallentamasi Sailmaten kohde- ja reittitiedot ovat käytettävissäsi myös uudessa sovelluksessa. Tuki- ja ongelmatilanteissa asiakaspalvelumme auttaa sinua osoitteessa tuki@nautics.fi

Pidän Sailmatesta Classicista. Mitä sille tapahtuu?

Sailmaten alkuperäinen versio jää toistaiseksi erillisenä sovelluksena palvelemaan veneilijöitä nykymuodossaan, eikä siihen suunnitella uusien ominaisuuksien rakentamista. Molempia Sailmate-sovelluksia on mahdollista siirtymäkauden ajan käyttää rinnakkain, samalla Sailmate-tilillä. Lisäämäsi reitit ja kohteet tallentuvat Sailmate-tiliisi molemmilla sovelluksilla. Voit siis jatkaa Sailmate Classicin käyttämistä entiseen tapaan, mutta kannustamme kaikkia tutustumaan uuteen versioon. Ilmoitamme erikseen kun vanhan sovelluksen tuki lopetetaan.

Lataa Sailmate Nova alla olevista linkeistä:

Nautics Sailmate Nova

download (7).png
download (8).png
bottom of page